698141641652887
top of page

Time is TBD

|

Haarlem

TRIBE FEMME (FOR WOMEN)

Deze ode aan de vrouw en reeks van 3 cirkels staan 3-key pillars centraal: Power, play, pleasure. Ben jij nieuwschierig? START AUG. We gaan samen de datums prikken. 3 keer, elke week of om de 2 weken. Samen nader te bepalen.

Registration is closed
See other events
TRIBE FEMME (FOR WOMEN)
TRIBE FEMME (FOR WOMEN)

Time & Location

Time is TBD

Haarlem, Haarlem, Netherlands

About the event

Power: Bewust nemen van de regie over je eigen leven, door mét inplaats van tegen je energie te werken en door te weten wat je op welk moment, precies nodig hebt. Het gaat erom je eigen kracht en dat van je lichaam te erkennen, je grenzen te bepalen en jezelf toe te staan om je stem daarin te laten horen. Power door de magie van je vrouwelijke natuur te eren; Je maan/bloodcycle. Door het te eren geeft het je inzicht en kracht. Jezelf niet langer klein houden door de maandelijkse emoties en phases, maar in plaats daarvan je eigen potentieel omarmt en streeft naar groei, zelfvertrouwen en claiming the space you deserve!

Play: Your right-brain hempisphere staat symbool aan de vrouwelijke energie. Het is je onderbewuste. Je creatieve kant, intuitie, visie, voelen, art, smell, touch.. We gaan je speelse natuur herontdekken en spontaniteit omarmen. Het is het loslaten van beperkingen en verwachtingen, en jezelf toestaan om plezier te hebben, te experimenteren en te verkennen. Play zorgt voor een gevoel van vrijheid en avontuur, en stimuleert je creativiteit en verbeeldingskracht.

Pleasure: In balans zijn wij vrouwen sensueel en speels. We voelen ons vrij en in ons lichaam en expressie en het is your birth right dat je jezelf toestaat om te genieten van het leven, om je zintuigen te prikkelen en verwennen. Het cultiveren van zelfliefde en het prioriteren van je eigen welzijn is wat we gaan doen. Pleasure betekent ook het creëren van ruimte voor passies, hobby's en activiteiten die je vervullen en je hart laat zingen.

Ready to claim meer pleasure, play en power in je leven? Geef jezelf de ruimte om te stralen as you are suppose to! Elke vrouw in de cirkel word hier tot uitgenodigt en de impact van vrouwelijke ondersteuning reikt verder dan individuele levens.. We worden een krachtig collectief en wanneer we de 3 P's naleven zullen we de vrouwen die op ons pad komen zich uitgenodigt voelen om ook in hun vrouwelijke essentie te stappen.

Tickets

Price

Quantity

Total

 • Tribe femme!

  €285.00

  3 TRIBE FEMME cirkels Power, play, pleasure.

  €285.00

  0

  €0.00

Total

€0.00

Share this event

bottom of page