698141641652887
top of page

THE PROGRAM

'EXPLORING INNER AND OUTER WORLDS'

» Dit programma bied ruimte voor zelfontplooiing en mentale, emotionele en spirituele ontwikkeling! Om in een liefdevolle community op te bloeien zodat je zelfzeker, mentaal-helder en intuitief-vertrouwd jouw leven in kleurt!

» Het programma bevat healing op veel vlakken. Innerlijke kracht en wijsheid word geactiveerd. Hoe kunnen we zo dicht mogelijk bij onze puurheid blijven en authentiek ons pad bewandelen, zonder externe afleiding en interne onduidelijkheid.

 

» Laat me dit toelichting; Is jou ooit geleerd hoe jou innerlijk systeem in elkaar steekt en hoe je deze kunt reguleren? Mij ook niet. Tot ik het ging bestuderen en er bewust aandacht aan gaf. Iets wat we onszelf allemaal moeten gunnen als je het aan mij vraagt! Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Wanneer jij jezelf verlicht heeft dit een rippel effect op alles en iedereen om je heen. Dit programma begeleid je door een reis in jezelf.. waarin het diepgewortelde word belicht en je de instellingen van jou interne software kan resetten, zodat het functioneert naar de wensen van je hart en ziel!
 

» We hebben allemaal ervaringen van impact meegemaakt, die een imprint hebben achter gelaten en als auto-response is opgeslagen. Deze auto-response word geactiveerd wanneer er zo een imprint getriggerd word. Dan worden we overgenomen door het overlevingsmechanisme en functioneren we vanuit fight/flight response ( dat ook bestaan uit freeze, sumit and collabs). Inplaats vanuit het hart, ons center of hoger bewustzijn, belanden we dan in een matrix van overcompensatie en zelf-sabotage. Hoe langer we in deze auto-response blijven, hoe lastiger de weg naar onze ware zijn terug te vinden is.. DAAROM IS NU HET MOMENT om van binnen op te ruimen, te ontdekken en dieper te verbinden met jezelf!


Wat je kan verwachten:
» Warme, intieme, leerzame en gezellige cirkels. Een veilige space om jezelf volledig te durven zijn, te ontpoppen en in je kracht te stappen. Een plek waar je er niet alleen voor staat en waar we als collectief door grote en kleine shifts gaan voor innerlijke vrijheid en authentiek leven!

» Een stok achter de deur en hou vast om door te pakken en echt te gaan shiften.
Dit programma in groepsverband geeft je dezelfde feels/vibes als een ceremonie of retraite en therapie, alleen dan een doorpakkend en consistent traject dat jou aan de hand begeleid door je integratie en transformatie!

Wat je o.a. gaat leren:
» We werken aan jou persoonlijke rebirth! We hebben overtuigingen en disbeliefs opgeslagen over onszelf die over-de-datum zijn en niet meer passen bij de persoon die je nu bent of wilt worden. We gaan kiezen voor overtuigingen die jou hoogste zelf en mooiste leven ondersteunen.


» Krijg inzicht tot de kern van triggers en ga hier mee aan de slag via mindfullness, affirmaties en neurologische programmering. Laat het verleden rusten en focus op een radiant toekomst!

» Los emotionele, mentale en energetische blokkades op via helende opdrachten zoals breathwork! Elke sessie ontvang je nieuwe tools en aan het einde van de rit heb je genoeg oefeningen voor jou daily practice!!

 

» Creeër meer flow en vertrouwen in jou persoonlijk pad, dat uniek voor jou geschreven is. Vergroot het vertrouwen op je innerlijke wijsheid. Twijfel minder en durft te bouwen op jouw eigen innerguide en unieke kracht.

Topics die aan bod komen:
» Geboorte script
» Familie karma
» Indentiteits rollen
» Over compensatie en zelf sabotage
» Oorsprong van beperkende overtuigingen

» False self versus true self
» Zelfliefde en compassie
» Verantwoordelijkheid en je innerlijke compas
» Gezonde patronen vs ongezonde patronen
» Gezond volwassen met gezonde relaties
» Zelfleiderschap
» Armoedebewustzijn versus welvaartsbewustzijn
» Bevrijd sociale vloek
» Visie en de toekomst
» Mind mapping en stappen plan
» Mentale en emotionele detox via  self-care rituals,
» Vier jezelf
» Rebirth: Een getransformeerde jij

Het traject faciliteert transformatie op alle niveaus! Het helpt je het onbeperkte potentieel te ontwaken: Minder stress, betere relaties, hoger zelfbeeld, meer authenticiteit, hogere veerkrachtigheid, groter plezier en meer geluk!!

HET PROGRAMMA IS VOOR IEDEREEN DIE:

» Een diepe, liefdevolle en stabiele relatie met zichzelf wilt bouwen en onderhouden.
» Los wilt koppelen van oude structuren.
» Innerlijke gezondheid wilt vergroten wat direct verbonden is aan je algemene gezondheid.
»Dromen wilt naleven ( maar dit wellicht nog niet 100% durft )
» Aan zijn/haar innerlijke connectie wilt versterken.

» Een open geest wil behouden en het reflectievermogen wil vergroten.
» Betere, gezondere relaties met zichzelf en ieder ander wilt.
» UIT slachtofferrol IN verantwoordelijkheid (kracht) wilt stappen.
» Authentiek de toekomst wilt beleven inplaats van geleefd te worden!

» Het programma zit niet aan een leeftijd of gender gekoppeld maar is voor iedereen die zichzelf een innerlijke cheerleader gunt! Er is namelijk niemand die je meer nodig hebt dan jezelf. Het is tijd om in jezelf thuis te komen.

NA HET PROGRAMMA:

» Ken jij jezelf op dieper niveau en weet je hoe je kan leven vanuit jou authentieke waarheid.
» Ben jij bewust van je levenslessen, je zegeningen, en je giften.
» Je voelt je bevrijd van oude beperkingen.
» je hebt meer mentale en emotionele rust. Je voelt je gereinigd.
» Je hebt meer vertrouwen en grip op je leven.
» Je neemt verantwoordelijkheid.
» De kwaliteit van je relaties verbeteren.
» Je voelt waardering voor het verleden, leeft in het nu en hebt vertrouwen in de toekomst!
» Je leeft vanuit je hart en je innerlijke werelden zijn stukken verhelderd.
» Je stelt grenzen en weet hoe je dit moet doen.
» Je fixeert niet op je eind doel en geniet van de reis, in vol vertrouwen!
» Je viert grote en kleine overwinningen. Je verwent jezelf en neemt je self-care serieus!
» Je genot, plezier en geluk stel je bovenaan.

 • A spring of wisdom
  Mon, May 22
  Bijzonder verblijf in het bos
  May 22, 12:00 PM – May 26, 12:00 PM
  Bijzonder verblijf in het bos, Noord-Brabant, Nederland
  'Exploring inner and outer worlds' de lente editie! Een midweek gehost op een bijzondere groene plek, nurtured in nature, waar we samen gaan onderzoeken, groeien en shiften!!
bottom of page